OM OSS
Velkomen til Lodgen – ein base for aktivitetsbaserte opplevingar i Stryn, året rundt.

Naturen i og rundt Stryn kan by på fjellklatring, toppturar, kajakkturar, padlebrett, sykling, jakt og fiske, med meir. I tillegg er det kort avstand til kjende naturattraksjonar som Loen Skylift, Briksdalen og Geiranger.

Vårt største ønske er å vise fram den storslegne naturen i Stryn og Nordfjord til både deg som bur her og deg som kjem på besøk.Sjølv kom vi flyttande frå Oslo med familien vår i 2019, etter at Svein (som opprinneleg er frå Stryn) kjøpte villaen som no går under navnet Lodgen. I Oslo jobba Heidi som ernæringsfysiolog for Olympiatoppen, og Svein var leiar på sin eigen friluftsbaserte fritidsordning for born. Vi har med andre ord alltid vore engasjert i å gje andre ein auka livskvalitet gjennom sunne og gode aktivitetar.

Vi har superlyst til ta deg med på ut på tur, uansett kva form du er i! Det viktigaste er at du er motivert til å gi naturen ein sjanse, og at du tester ut eventyra som Stryn og Nordfjord har å by på.

Vi lovar deg opplevingar du seint vil gløyme.

Etter ein dag med aktivitet og storslått natur kjem du til å lande trygt i den spennande og innbydande bakgården til Lodgen, lokalisert midt i Stryn sentrum. Her finn du både innerom og uterom tilrettelagt for aktivitet, nydelig mat, avslapping, god musikk og sosialt samvære. 

Det er viktig å yte og finne flyten før ein kan nyte og skryte. Eller sagt på ein vår måte: Yt, flyt, nyt, skryt!

Svein & Heidi


Kontaktperson
Svein Ørjasæter
Tel: +47 909 69 681
post@strynaktivitetslodge.com

Stryn Aktivitetslodge AS
Perhusvegen 27
6783 Stryn